Fritezë RAF R5299

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€31.90 /10
Çmimi me zbritje:
€27.90 /10

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2862010
Shpërndaj:
Detajet e produktit të RAF Model R.5299 Fryer i thellë 3,5 litra
- Bërë prej çeliku inox, jo ndryshk, i lehtë për tu pastruar.
- Kontrolli i funksionimit me çelës 
- Mund të rregullojë temperaturën nga 0 - 190 gradë Celsius
- I përshtatshëm për skuqjen e ushqimeve
- Më i sigurt me sistemin automatik të ndërprerjes së energjisë
- Mund të gatuajë një shumëllojshmëri ushqimesh si pulë e skuqur / donuts / patate të skuqura
- Rende për tiganisje mund të hiqet për pastrim 
- Kapaciteti (litra): 3.5 litra
- Fuqia 2000w
- Tensioni 230-240v 50Hz
- Madhësia e produktit 17.5x40x23 cm
- Pastroni vetëm me sfungjer dhe detergjent për pastrimin e enëve të ushqimit.
- Fshijeni plotësisht të thatë përpara se ta ruani.
Nuk ka ende komente për këtë produkt