Hekur me Baze, TEFAL, SV6116EO

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€119.00 /1
Çmimi me zbritje:
€99.00 /1

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2814345
Shpërndaj:

Rifreskoni dhe dezinfektoni: Ky hekur me gjenerator avulli ka një modalitet të dobishëm vertikal të avullit që është i shkëlqyeshëm për prekjet ose dezinfektimin e pëlhurave të minutës së fundit, duke vrarë deri në 99,9 për qind të baktereve dhe mikrobeve. Zvogëloni energjinë: Kalo në modalitetin Eco dhe mund të shijoni të njëjtat rezultate të shpejta në avull, të gjitha duke përdorur më pak energji

Avulli pa ndalim: A i keni lënë grumbullin e rrobave tuaja të grumbullohen gjatë javës? Mos u shqetësoni. Rezervuari bujar i fiksuar i ujit 1.4L shmang nevojën për rimbushje të vazhdueshme, kështu që ju mund të zhyteni menjëherë dhe të përfundoni punën

Kurseni kohë: Me një kohë nxehjeje të shpejtë prej vetëm 2 minutash, hekuri i gjeneratorit të avullit Express Essential nuk do t'ju mbajë në pritje

Thjeshtoni heqjen e gurëve: Ky hekur gjenerator i avullit Tefal përmban një teknologji të re të integruar të filtrit kundër shkallës, e cila largon gurët gëlqerorë (kështu që nuk keni nevojë) dhe e mban hekurin tuaj të funksionojë në mënyrën më të mirë.

Nuk ka ende komente për këtë produkt