Lavatriqe, Samsung 8KG, WW80CGC0EDAELE

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€499.00 /1
Çmimi me zbritje:
€399.00 /1

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2806473
Shpërndaj:

Brendi Samsung, Modeli i Produktit ROBALARËSE SAMSUNG WW80CGC0EDAELE 8KG 1400RPM, Ngjyra E bardhë, Kapaciteti 8 Kg, Nr i programit 15, Rrotullime 1400, Gjerësia 60.0 cm, Lartësia 85.0 cm, Thellësia 55.0 cm, Klasa e punon A, Zhurma 72 dB, Kontroll Digjital Po, Ekran Po, Tipare tjera Teknologji Ecobubble, Ruajte e punon me SmartThings AI, Pastrim Higjienik, Wifi dhe integruar.

Nuk ka ende komente për këtë produkt