Vluse, RAF INOX, R7928

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€7.90 /1
Çmimi me zbritje:
€5.90 /1

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2862366
Shpërndaj:

Kapaciteti: 2.3L,  Fuqia: 1800W

Ky kazan elektrik 2,3 litra e zien ujin më shpejt se mikrovala, është më i sigurt se përdorimi i kazanit me sobë dhe është i përsosur për Konvikt, zyrë ose kuzhinë çdo madhësie në kolegj. Shërbimi i ushqimit është i lehtë me këtë kazan, plus ngrohja është e përshtatshme dhe e sigurt me një të fshehur, element ngrohës që është i pajtueshëm me çdo prizë standarde 220v.

Nuk ka ende komente për këtë produkt