Grirse për Pemë dhe Perime, RAF, R7011

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€9.90 /10
Çmimi me zbritje:
€7.90 /10

Sasia:
(19 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2862080
Shpërndaj:

- Fuqia: 600W
- Kapaciteti i enës për coptim:2.0L
- Trupi i jashtëm: Plastik
- Dimenzionet: 250 x 195 x 195 mm.


Nuk ka ende komente për këtë produkt