Kufje të zeza me mikrofon për telefon Hytech HY-XK15

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€2.90 /10

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2810003
Shpërndaj:
Markë Hytech
Modeli HY-XK15
Ngjyrë E zezë
Diametri dhe altoparlantit 10 mm
Lloji i kabllit Kabllo cilindrike me gërshetë
Gjatësia e Kabllit 1.2 metër ±0.2m
Struktura e kanalit 2.0 Stereo
Lidhës Jack Audio AUX 3,5 mm
Përputhshmëria Telefonat celularë/Shumica e luajtësit të muzikës
Pesha e produktit 14gr ±3gr
Dimensioni i kutisë 21 mm x 71 mm x 169 mm
Përmbajtja e kutisë Produkt + Garanci
Pesha bruto 30gr ±3gr
Nuk ka ende komente për këtë produkt