Lavatriqe Midea, MF100W60/W 6KG

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€279.00 /1
Çmimi me zbritje:
€219.00 /1

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2842016
Shpërndaj:

Kapaciteti 6 kg

Klasa e efikasitetit të energjisë D / 1000 rrotullime në minutë

Dizajni super i hollë - thellësia 400 mm kursen hapësirë me të njëjtin kapacitet dhe të njëjtin rezultat larjeje

Opsione të shumta të temperaturës - pesë temperatura të ndryshme për të zgjedhur për kujdesin e rrobave të ndryshme: të ftohta; 20 ℃; 40 ℃; 60 ℃; 90 ℃

Higjiena 90 °C - për heqjen e plotë të njollave të forta, mbetjeve të detergjentit dhe mikrobeve të dëmshme

Larja e ftohtë - redukton zbehjen e ngjyrave, mbron veshjet dhe kursen energji

Funksioni i paralarjes - proces shtesë i larjes për heqjen e papastërtive të rënda

Dimensionet e njësisë (H x P x D): 85 x 60 x 40 cm

Dorëzimi falas në bordurë / Numri i WEEE: DE55703080

Nuk ka ende komente për këtë produkt