Makinë Elektrike për Bluarjen e Mishit. RAF

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€36.90 /10
Çmimi me zbritje:
€32.90 /10

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2862096
Shpërndaj:

Fuqia: 2500W.

Materiali çelik inox me alumin të lëmuar dhe plastikë ABS.

Madhësia:280x140x300mm.

Karakteristikat:

3 tehe të imta, të mesme dhe 2 tehe të trashë. Pjesët e shkëputshme pastrohen lehtë.

Nuk ka ende komente për këtë produkt