Tabele Vizatimi me Kalkulator, CU01.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€14.90 /10

Sasia:
(26 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 2875004
Shpërndaj:
Lloji i zbatueshëm i baterisë : bateri litium e ringarkueshme CR1220
Stili : Llogaritësi grafik, kalkulator i bllokut të shënimeve
Maks. Shifrat : 10
Burimi i energjisë : Elektronike dhe Solar
Materiali : Panel cistal i lëngshëm LCD + Kornizë ABS e qëndrueshme
Emri i produktit : Llogaritësi i desktopit, Shkrimi me dorë
Madhësia e kalkulatorit : 16.1x7.8cm/6.34x3.07inç
Fuqia e dyfishtë : Bateria / Energjia diellore
Ekrani me 10 shifra
Aplikimi : shkollë, zyrë, dhuratë për fëmijë
Nuk ka ende komente për këtë produkt