Thithëse, Stick DSP, KD2023

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€79.00 /1
Çmimi me zbritje:
€59.00 /1

Sasia:
(20 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : qershor2839741
Shpërndaj:

Motori i dyfishtë dhe dizajni modular për lidhje të ndryshme garantojnë pastrim të thellë dhe me cilësi të lartë në çdo sipërfaqe, I përshtatshëm për pastrimin e pjesës së brendshme të një makine Autonomia e pajisjes kontribuon në faktin që ju mund të rregulloni gjërat jo vetëm brenda banesës tuaj, Kompleti vjen me 3 lloje grykash për dysheme, secila furçë është projektuar për një sipërfaqe të ndryshme papastërtie. Një hundë e hollë 4 cm e lartë do të ndihmojë në heqjen e pluhurit nën mobilje. Dhe në vende më të paarritshme - një grykë e çarë 2 në 1, Kuti e fortë e bërë nga plastika me cilësi të lartë, Sistemi i ridizajnuar i ftohjes largon në mënyrë efikase nxehtësinë nga motori, duke parandaluar mbinxehjen dhe duke zgjatur jetën e motorit, Fshesa me korrent peshon vetëm 1.5 kg, gjë që e bën të lehtë për të rriturit dhe të moshuarit përdorimin e pajisjes për një kohë të gjatë. Përveç kësaj, ju lejon të lëvizni me lehtësi fshesën me korrent në vende të vështira për t'u arritur, Pastrim i përshtatshëm nën mobilje (dorezë e konvertueshme).

Power: 120W

Speed: 2

Kapaciteti i kutisë së pluhurit: 0.8L

Nuk ka ende komente për këtë produkt