Redmi Watch 2 Lite

(0 Reviews)
Llogarit kohën e transportit: 4 ditë

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€74.90 /1

Sasia:
(25 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 6934177756023
Shpërndaj:

Drag image or text here

Redmi Watch Lite 2 ka ekran me rezolucion të lartë dhe plotë ngjyra i cila ju mundëson shfaqjen e më shumë detajeve. Përvojë më e mirë vizuale dhe kontroll me prekje. Është kundra ujit dhe e përshtatshme për çdo aktivitet tuajin gjatë ditës. Jetegjatësi baterie deri në 10 ditë me një karikim të vetëm.
Nuk ka ende komente për këtë produkt