Parfum për Femra, Hugo Boss Ma Vie Pour Femme, 75ml

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€54.97 /cp

Sasia:
(3 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 737052802800
Shpërndaj:
U frymëzua nga fryma e pavarur e një gruaje ndërsa ndalet për tu kënaqur me momentet e thjeshta të jetës: në këtë moment, ajo është në kohën më joshëse, duke nxjerrë një shkëlqim të feminilitetit dhe besimit.
Nuk ka ende komente për këtë produkt