Parfum për Femra In2u Calvin Klein, 50ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€38.75 /cp

Sasia:
(8 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 88300196852
Shpërndaj:
Hapet me një shpërthim të grejpfrutit rozë dhe një rritje të orkideve. Baza e aromës është joshëse me një mbulesë të pasme të vaniljes - është një aromë e përcaktuar nga fryma e një brezi që ka lirinë të lidhet, eksplorojë dhe shijojë pa pritje.
Nuk ka ende komente për këtë produkt