Parfum për Meshkuj L Eau Par Kenzo Wild Edition 50 ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€41.00 /cp

Sasia:
(0 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 458986
Shpërndaj:
Parfum për Meshkuj, L Eau Par Kenzo, Wild Edition.L Eau Par Kenzo, Wild Edition është një aromë - pikante, e gjallë si një ujëvarë e egër. Fillon me shënime dinamike të lartë të limonit, xhenxhefilit dhe koriandrit, që çojnë në thelbin e nenexhikut të freskët emocionues, kardamomit dhe urtë. Shënimet fisnike të drurit të kedrit dhe myshkut të bardhë plotësojnë përbërjen.Rekomandim:Para përdorimit, sigurohuni që lëkura juaj të jetë e hidratuar, në mënyrë që aroma të zgjas më shumë!
Nuk ka ende komente për këtë produkt