Parfum për Femra Libre Yves Saint Laurent 90ml

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€151.90 /cp

Sasia:
(25 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 400269
Shpërndaj:
Liri që gratë të jenë në gjendje të jetojnë ashtu siç dëshirojnë, sipas rregullave të tyre!Lavander me lule të zjarrta arkaoze të kombinuara krijojnë një kthesë femërore dhe sensuale.
Nuk ka ende komente për këtë produkt