Liu-jo Fragrance, Body Lotion, 200Ml.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€20.00 /cp

Sasia:
(6 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 810876033152
Shpërndaj:

Liu-jo Fragrance Body Lotion,200Ml.

Liu jo Locion Trupi i Parfumuar me karafil të ëmbël, në paketim 200 ml, një lule pikante, por padyshim e ëmbël që kënaq shqisat, transmeton mrekulli dhe gëzim. Locioni i parfumuar i trupit "Sweet Carnation" nga Liu Jo i dedikohet një gruaje të guximshme dhe sensuale, por veçanërisht delikate.

Nuk ka ende komente për këtë produkt

Pyetjet për produktin (0)

Kyçuni or Regjistrohupër të paraqitur pyetjet tuaja tek shitësi

Pyetje të tjera

Askush nuk ka kërkuar ende shitës