Liu-jo Fragrance, Body Lotion, 200ML.

(0 Reviews)

Shitur nga:
Produkt inhouse

Çmimi:
€20.01 /CP

Sasia:
(6 Në dispozicion)

Çmimi total:
SKU : 810876033145
Shpërndaj:

Liu-jo Fragrance Body Lotion,200ML.

Nëpërmjet një harmonie magjepsëse të nuancave vjollcë dhe rozë, orkideja çliron gëzimin dhe sharmin absolut. Locioni i parfumuar i trupit "Fabulous Orchid" nga Liu Jo i dedikohet një gruaje të pastër me elegancë të pagabueshme.
Një krem ​​hidratues trupi , i përbërë nga një teksturë e lehtë dhe e përthithur shpejt . Formula delikate, pa silikon ndriçon lëkurën, duke e lënë atë të butë, të mëndafshtë dhe të mbështjellë në mënyrë delikate me të njëjtat nota frutash dhe lulesh të aromës "Fabulous Orchid".

Nuk ka ende komente për këtë produkt

Pyetjet për produktin (0)

Kyçuni or Regjistrohupër të paraqitur pyetjet tuaja tek shitësi

Pyetje të tjera

Askush nuk ka kërkuar ende shitës